Search Box

sâmbătă, 28 martie 2009

Analizand..


Nici macar nu stiti ce cautati pe Pamant unii.. Doar traiti, nu incercati deloc sa va ganditi ca, poate scopul vietii e si cel de a gasi noi raspunsuri.. noi raspunsuri despre imensitatea universului.. Cine se gandeste la asta? Pe cine preocupa unde ne aflam? Pe cine intereseaza cat de departe sau cat de aproape suntem de El? Pe putini.. 

Analizand fiecare fir de iarba, fiecare nor, fiecare picatura de ploaie, se gasesc numai raspunsuri stiintifice.. Nefologia, ramura a meteorologiei, care se ocupa cu studiul norilor explica ca acestia sunt doar niste picaturi de apa condensate care au culoarea aceea a albului pur..care ma rog, eu stiam ca este nonculoare.. nu-mi vine sa cred ca lumea este nevoita sa "bage la capatana" toate analizele acestea.. la urma urmei.. sunt doar niste pareri care ei le numesc adevaruri ale oamenilor..argumente sunt.. multe.. Dar nu a spus Dumnezeu toate astea.. doar niste oameni.. prin niste studii.. poate fi adevar.. poate fi inventie.. Analizand lumea.. ar trebui fiecare sa o vada prin ochii lui.. nu sa-i fie impusa o anume imagine a lumii.. Universul e mare.. stele sunt.. multe..  noi stam doar pe una.. nu chiar o stea .. o planeta..  si restul? Trebuie sa mai fie ceva nedescoperit.. 
Lumea e facuta pentru a fi analizata, raspunsurile pentru a fi aratate.. Inventiile pentru a fi pastrate.. Analizand lumea, descoperi sensul vietii..

2 comentarii:

  1. foarte frumos...mi-a placut..atat de plina de trairi

    RăspundețiȘtergere
  2. analizandu-te pe tine...iti descoperi propriul sens al vietii

    RăspundețiȘtergere