Search Box

joi, 26 martie 2009

Timpul

E o avertizare.. un indemn sa faci cat mai repede tot ce simti, inainte sa-ti para rau ca te-ai oprit... Acesta este timpul. El nu-ti va sterge niciodata lacrimile.. el doar iti va sopti sa reactionezi.. apoi va pleca si-ti va lasa amintirile. Poate ca vei suferi din cauza ca ti se par prea putine clipele pe care le poti trai.. poate vei suferi ca prea mult timp trece pe langa tine.. poate vei zambi cand timpul tau va fi petrecut din inima.. poate vei zambi cand vei afla ca iubirea nu cunoaste limitele zilelor, lunilor sau anilor..
Timpul.. ceva ce te poarta din ce in ce mai departe prin viata, indiferent daca iti doresti sa te opresti sau nu.. nu poti sa impiedici timpul sa treaca, tot ce poti sa faci este sa profiti de el si sa il petreci printre zambete, sa uiti cat mai repede de lacrimi si de durere.. si sa gasesti o noua sansa de a visa.
Daca ma intrebati acum pe mine.. Mi se pare ca in acest moment timpul se scurge foarte greu.. pentru ca atunci cand astepti ceva ce nu va veni niciodata, te simti slabit si ai vrea sa ajungi la capatul timpului.. sa se sfarseasca si tristetea ta...asa ma simt eu acum..
Daca as putea opri timpul.. l-as opri acolo unde incepea totul...
Dar nu pot .. sa ating clipele, sa le simt.. pot doar.. sa le traiesc..

Le voi trai.. zambind:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu